Wat is mijn aanpak en werkwijze. En waar staat ontwikkeling voor.

Handige informatie om te weten.

Werkwijze

Als teamtrainer/teamcoach werk ik als facilitator voor de mens-kant van de organisatie. Ik bied altijd maatwerk. Het gaat namelijk om mensen. Elk mens is anders en elk team heeft zijn eigen unieke samenstelling van mensen. En dat brengt bij iedere organisatie en bij ieder team een eigen problematiek mee.

Ik help je team om zelf te leren, te ontdekken en te groeien. Geen opgelegde of voorgeschotelde oplossingen die gedaan moeten worden en snel weer vergeten of uitgesteld worden. Maar door het team zelf ontdekte oplossingen wat meteen eigenaarschap over de nieuw verworven kennis en afspraken creëert.         

Werken vanuit een positieve insteek. Voor mij als optimistisch mens is dit een vanzelfsprekende manier om met teams te werken. Vanuit plezier ontstaat openheid en veiligheid. Van daaruit kun je samen werken aan groei en verbetering. Want op deze manier kun je echt zeggen: Leren = leuk!

Ontwikkeling

Naast het geven en bedenken van trainingen houd ik me ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe werkvormen en modellen. Met een aantal collega trainer/coaches zijn we altijd op zoek naar nieuwe en betere werkvormen die passen bij deze tijd waarin verandering een vast gegeven is. En waar op een snelle en veelal digitale manier gecommuniceerd wordt.

Nieuw ontwikkeld door ons:

  • Feedback 2.0 Weg met de regels! Een nieuwe feedback methode die past bij deze tijd. Ontwikkeld in samenwerking met Marion van Wezel. (www.proceschef.nl)
  • Teamrollen: In de hoofdrol Een model waarmee we op een leuke en positieve manier kunnen werken om teams en teamleden inzicht te geven en te groeien. Een model waar het systemisch werken in verwerkt is. Ontwikkeld in samenwerking met Marion van Wezel. (www.proceschef.nl) En met het prachtige nieuwe beeldmateriaal voor ons gemaakt door Marloes Bouwmeester van (www.studio-lou.com).
  • Groeimind bij volwassen. In het onderwijs is er veel aandacht voor het aanleren van een groeimind voor kinderen. In deze tijd vol veranderingen en ontwikkelingen is het aanleren van een groeimind ook heel essentieel voor bedrijven. Een groeimind zorgt ervoor dat medewerkers blijven groeien en ontwikkelen waardoor er bijvoorbeeld meer werkplezier wordt ervaren en men leert omgaan met alle veranderingen. En zo zijn er nog vele andere voordelen. Het is een onderwerp waar we constant in blijven verdiepen en ontwikkelen. En groeimind is verweven in al het aanbod van I.K. Training & Ontwikkeling. 

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen