Aanpak en werkwijze

IK Training & Ontwikkeling

Werkwijze

Problemen op de werkvloer? Verandering nodig in je team? Ik help je medewerkers om zelf te ontdekken, te leren en te groeien. Geen opgelegde of voorgeschotelde oplossingen. Geen verplichte nummers die snel worden uitgesteld of vergeten. Met mijn aanpak vindt jouw team zelf de oplossingen en neemt het de verantwoordelijkheid voor de verworven kennis. Afspraken worden door medewerkers geïnitieerd en nagekomen.        

Als teamtrainer en -coach werk ik als facilitator voor de mens-kant van de organisatie. Ik bied altijd maatwerk. Het uitgangspunt is vaak hetzelfde: de communicatie. Die begint bij de medewerkers. Elk mens is anders en daardoor heeft elk team een eigen unieke samenstelling. En dat brengt een eigen dynamiek en problematiek mee.

Als optimistisch ingesteld mens werk ik vanuit een positieve insteek. Speelsheid en humor zijn andere belangrijke onderdelen van mijn aanpak. Plezier, openheid en veiligheid zijn voor mij een vanzelfsprekende basis om samen te werken aan groei en verbetering. Dat maakt leren leuk!

Meer weten? Neem contact op, IK vertel je graag meer. 

Ontwikkeling

Naast het geven en bedenken van trainingen, ontwikkel ik ook nieuwe methodes. Omdat ik met een aantal collega-trainers en -coaches altijd op zoek ben naar nieuwe en betere werkvormen. Werkvormen die die passen bij een tijd waarin verandering een vast gegeven is en de communicatie vaak snel en digitaal. Feedback 2.0 en In de Hoofdrol! zijn daar voorbeelden van. Je vindt ze op deze site. Zie ook de pagina Over Mij

Interesse? Neem contact op.

Wil je meer weten of heb je vragen? Tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en kunnen we kijken of IK iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen