Ben ik als Barbapapa?!

01 December 2022

Wat een ontdekking! Ik ben veerkrachtig, flexibel, kan van vorm veranderen en met de stroom meegaan zonder mijn eigen basis kwijt te raken. Ik ben nieuwsgierig, intuïtief en creatief. Maar ik ben ook krachtig en sterk en kan na een deuk weer terug in vorm komen. Dus ja; ik kan wel zeggen dat ik ben als Barbapapa. Best een leuke ontdekking tijdens een prachtige reading van Amandus. Veel nieuwe inzichten gekregen en inzichten bevestigd gekregen. Ook woorden gekregen voor dat wat ik eigenlijk al wist. Of misschien meer de bevestiging ervan gekregen. Veel dank voor deze mooie ervaring die precies op het juiste moment kwam. Maar zo gaan die dingen.

Interesse? Neem contact op.

Wil je meer weten of heb je vragen? Tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en kunnen we kijken of IK iets voor je kan betekenen. IK Training is onderdeel van De Kracht van de Verschillen.

Contact opnemen