Inspiratie pagina

Wat mij inspireert:

Video's Blog en Motiverende Quotes

Van dromen naar doen!

Weer een heel inspirerend boek gelezen. "Hoe bouw je een hunebed?" Zo'n boek waar je eigenlijk constant met een grote glimlach op je gezicht aan het lezen bent. Over dromen, grootse dromen, over doen, over doorzetten en vooral ook over heel creatief zijn en het lef hebben om de ongebaande paden te bewandelen. 

Veel dank voor het schrijven van dit heerlijke boek Silvie Kamphuis en Martijn Aslander! 

The importance of play!

Het belang van spelen! (klik op de link om deze TEDx te bekijken)

Heel inspirerende TEDx ook al is hij van een aantal jaar geleden. Hij vertelt waarom spelen belangrijk is.  Sluit mooi aan bij mijn werkwijze waarbij spelen een grote rol speelt. 

Het boek Baanbrekers! Maak ruimte voor vernieuwing.

Baanbrekers!

Leren door te DOEN!

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan! -Pippi Langkous-

Als trainer vind ik het belangrijk dat ik mijzelf blijf ontwikkelen. Ontwikkelen is voor mij niet alleen maar mooie en interessante opleidingen volgen maar ook spelen, uitproberen en vooral DOEN! Ik ben een goed voorbeeld van leren door te doen, door te ervaren. Eigenlijk doe ik niet anders, mijn hele leven al. Dat is de reden waarom ik ook op die manier training geef, de deelnemers laat ervaren en beleven, laat voelen. Ik weet hoe het is en geloof daar in. Mooie bijkomstigheid is dat het een hele leuke manier van leren, groeien en ontwikkelen is. Vandaar dat deze hele bekende quote mij op het lijf geschreven is.

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen