Feedback en communicatie specialist

Training Coaching en Ontwikkeling op maat

Wie ben IK? Ingrid Klinkert

Daadkracht. Humor. Intuïtie. Speelsheid. Ervaring. Dat ben ik in een paar woorden.
Plezier. Doen. Creativiteit. Ervaren. Positiviteit. Daarmee help ik anderen vooruit.

Ik ben van nature een optimistisch mens. Ik heb een positieve kijk op het leven en mijn manier van ontwikkelen en leren is ervaren en DOEN! Ook in mijn trainingen en trajecten. Ik ben nieuwsgierig en altijd in voor iets nieuws. Verandering is mijn brandstof. Het prikkelt me en stimuleert mijn creatieve brein. Zo neem ik mensen mee en stimuleer ik ze om zelf te ervaren en onderzoeken. Ze ontdekken hun creativiteit en leren die inzetten. Zo werk je samen op een positieve manier aan verdieping. Met plezier en enthousiasme. Mijn motto is niet voor niets: Leren = leuk!

Door mijn jarenlange ervaring als trainer en coach kan ik gebruik maken van verschillende tools om anderen vooruit te helpen. Speciaal voor teams heb ik methodes ontwikkeld die moeilijke onderwerpen en situaties helpt op te lossen. Ik zet mijn kennis, ervaring, humor en intuïtie graag in voor jou en je medewerkers!

Ervaring:

Trainer / coach voor groepen op gebied van: Feedback, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, teamtrajecten, GroeiLab! ondernemerstraining kansen creëren, teamrollen, creatieve workshops en kookworkshops. Persoonlijke coaching en businesscoaching.

Klanten:

Edese Schoolvereniging, Heyday facility management, RVO, Logius, Van Dorp Installaties, EBN, Gemeente Almere, Zwolse Theaters, Pipple, Ordina, Huisartsenpraktijk Balkbrug, Koning Willem I college, Ludens kinderopvang, Orthodontiepraktijk Maarssen, Pon Holdings B.V., Hondsrug, Ondernemershuis Deventer, Podium Victorie, Horizon, Vrijwilligerscentrale Deventer.

Opleidingen:

 • HRM Profielen: DISC certificeringstraining
 • Vidarte: familie- en organisatieopstellingen voor professionals
 • Vidarte: teamwerk & organisatieopstellingen
 • Academie voor innovatief trainen: opleiding tot innovatief trainer
 • Opleiding energetisch werk: werken met energie en intuïtie.
 • Middle management
 • Kunstacademie (grafische vormgeving)

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op! 

DE KRACHT VAN DE VERSCHILLEN

  Samenwerken vanuit de kracht van de verschillen

  De Kracht van de Verschillen. Dat is de naam van de samenwerking die ik heb met Marion van Wezel van Proceschef. We hebben ieder onze eigen benadering, voorkeuren en bijdrage. Door elkaar goed aan te vullen en van elkaar te leren, kunnen we anderen nog meer bieden. Samen hebben we bijvoorbeeld ‘In de Hoofdrol!’ ontwikkeld, een nieuwe methode rond teamrollen.

  Veilige samenwerking

  Ik ben deel van het team van CR 8 Safety als trainer persoonlijk leiderschap, teamdynamiek, teamwerk, communicatie en samenwerking, CR 8 Safety biedt opleidingen op gebied van veiligheid.

  Ingrid & Ingrid

  Met Ingrid Tempels van Ingrid coaching en begeleiding bied ik ook coaching en training aan.

  Ingrid & Anderen

  Soms is het handig om samen te werken met een andere collega uit mijn netwerk. Bijvoorbeeld bij een specifiek probleem of een bijzondere vraag waar iemand anders meer verstand van heeft. Op die manier kan IK Training & Ontwikkeling ook maatwerk bieden en je team verder helpen.

  Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op! 

  Interesse? Neem contact op.

  Wil je meer weten of heb je vragen? Tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en kunnen we kijken of IK iets voor je kan betekenen. IK Training is onderdeel van De Kracht van de Verschillen.

  Contact opnemen