Feedback en communicatie specialist

Training en coaching op maat.

Wie ben IK? Ingrid Klinkert.

Plezier, spelen, creativiteit, doen en ervaren: dat is waar ik echt goed in ben en waarmee ik mensen kan helpen. Waarmee ik een positieve opening creëer om te gaan verdiepen.

Ik ben van nature een optimistisch mens. Ik heb een positieve kijk op het leven en mijn manier van ontwikkelen en leren is DOEN! en ervaren. Dat is ook de werkwijze die ik gebruik in mijn aanbod van trainingen. Ik ben nieuwsgierig en altijd in voor iets nieuws. Voor mij is verandering niet alleen een vanzelfsprekend gegeven maar ook mijn brandstof. Ik word nieuwsgierig van verandering, ik word er door geprikkeld, het stimuleert mijn creatieve brein. Hierdoor kan ik mensen meenemen en stimuleren om zelf te ervaren en ontdekken, zodat ze zelf hun creativiteit ontdekken en inzetten. Want iedereen is creatief op zijn of haar eigen manier. Mijn eigen plezier en enthousiasme werkt aanstekelijk. Mijn motto is niet voor niets: Leren = leuk!

Ervaring:

 • Trainer / coach voor groepen op gebied van o.a. Feedback 2.0, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, teamtrajecten, GroeiLab! Kansen creëren, teamrollen, creatieve workshops en kookworkshops. Persoonlijke coaching.
 • Bestuurslid Collectief Kasko. In dit collectief bundelen trainers hun krachten in hun werk in team- mens- en organisatie ontwikkeling. Door met elkaar te netwerken en ideeen uit te wisselen ontstaat co-creatie, inspireren we elkaar en leren we van elkaar. 
 • Klanten: Heyday facility management, R.V.O., Logius, Van Dorp Installaties, EBN, Gemeente Almere, Zwolse Theaters, Pipple, Ordina, Huisartsenpraktijk Balkbrug, Koning Willem I college, Ludens kinderopvang, Orthodontiepraktijk Maarssen, Pon Holdings B.V., Hondsrug, Groeilab!, Ondernemershuis Deventer, Podium Victorie, Horizon, Vrijwilligerscentrale Deventer.

Opleidingen:

 • Vidarte; familie- en organisatieopstellingen voor professionals
 • Vidarte; teamwerk & organisatieopstellingen
 • Academie voor innovatief trainen: opleiding tot innovatief trainer
 • Opleiding energetisch werk: werken met energie en intuïtie.
 • Middle management
 • Kunstacademie (grafische vormgeving)

De Kracht van de Verschillen

  Samenwerken vanuit de kracht van de verschillen 

  Met Marion van Wezel van Proceschef heb ik een nauwe samenwerking onder de naam: De Kracht van de Verschillen. We hebben ieder onze eigen benadering, voorkeuren en bijdrage. Door elkaar goed aan te vullen en van elkaar te leren kan ons aanbod groeien en sterker worden. Daarom geloven wij in de kracht van de verschillen als uitgangspunt voor onze samenwerking. Wij hebben samen de nieuwe teamrollen-methode "In de Hoofdrol!" ontwikkeld. Voor meer informatie over deze methode kun je terecht op de website van De Kracht van de Verschillen

  Daarnaast kijk ik ook of een samenwerking met een trainer of coach uit mijn netwerk gewenst is omdat er een specifiek probleem of vraag is waar een medetrainer veel verstand van heeft. Zo breng je samen meer kennis en ervaring mee en kan I.K. Training & Ontwikkeling het team echt verder helpen.

  Omdat leren van elkaar een motto is dat ook heel goed bij mij past ben ik een van de freelance trainers/coaches die verbonden zijn aan GroeiLAB! www.groeilab.nu

  Interesse? Neem contact op.

  Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

  Contact opnemen