Teamwerk, teamtraining, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling

Mijn naam is Ingrid Klinkert

Ik help organisaties om teams mee te krijgen in veranderingen.

Wie ben IK. Ingrid Klinkert,

Plezier, spelen, creativiteit, doen en ervaren dat is waar ik echt goed in ben en waarmee ik mensen kan helpen. Waarmee ik een positieve opening creëer om te gaan verdiepen.

Ik ben van nature een optimistisch mens. Ik heb een positieve kijk op het leven en voor mij is leren; ervaren. ervaren; leren. Ik ben nieuwsgierig en altijd in voor iets nieuws. Voor mij is verandering niet alleen een constante factor maar ook mijn brandstof. Ik word nieuwsgierig van verandering, ik word erdoor geprikkeld. Het stimuleert mijn creatieve brein. Hierdoor kan ik anderen ook goed meenemen en de positieve kant laten zien van verandering. Mijn eigen plezier en enthousiasme werkt aanstekelijk. Mijn motto is niet voor niets: Leren = Leuk!

Mijn manier van ontwikkelen en leren is DOEN! En ervaren. Dat is ook de werkwijze die ik gebruik in mijn aanbod. Mensen meenemen en stimuleren om zelf te ervaren en te ontdekken zodat ze zelf hun creativiteit ontdekken en inzetten. Want iedereen is creatief op zijn of haar eigen manier.

Door mijn eigen ervaringen, inlevingsvermogen en mensenkennis heb ik begrip voor wat er bij de ander speelt. Vanuit die instelling kan ik je leren positief om te gaan met verandering.

Ontwikkeling:

Naast het geven van trainingen ontwikkel ik zelf veel trainingen, werkwijzen en modellen. Creatief denken, nieuwe dingen verzinnen, dat is waar ik heel goed in ben. Als ik denk dat de bestaande werkwijzen en bestaande werkvormen niet (meer) voldoen is het tijd om iets beters te verzinnen. Zo is Feedback 2.0 bijvoorbeeld ontstaan. Maar ook de teamrollen die ik gebruik zijn ontstaan uit mijn zoektocht naar een positieve insteek.

Omdat ik zelf graag in ontwikkeling ben en blijf zoek ik graag anderen op om geïnspireerd te blijven en ook anderen te inspireren. Zo heb ik een inspiratie groep(netwerk)opgericht met enthousiaste creatief denkers die open staan voor nieuwe dingen en ontwikkelingen.

Wil je meer weten of mijn werkzaamheden, over mij of over een van de projecten/activiteiten waar ik mee bezig ben? Bel of mail me, ik ontmoet je graag voor een kop koffie.

Mijn ervaring en opleiding

Ervaring:

  • Trainer / coach voor groepen op gebied van o.a. Teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, teamtrajecten, GroeiLab! Kansen creëren, Feedback 2.0, teamrollen, creatieve workshops en kookworkshops.
  • Klanten: Gemeente Almere, Zwolse Theaters, Ordina, Koning Willem I college, Ludens kinderopvang, Pon Holdings B.V., Hondsrug, Groeilab!, Ondernemershuis Deventer, Podium Victorie, Horizon, Vrijwilligerscentrale Deventer.

Opleidingen:

  • Vidarte; familie- en organisatieopstellingen voor professionals
  • Vidarte; teamwerk & organisatieopstellingen
  • Academie voor innovatief trainen: opleiding tot innovatief trainer
  • Opleiding energetisch werk: werken met energie en intuïtie.
  • Middle management
  • Kunstacademie (grafische vormgeving)

Samenwerking:

Met veel plezier werk ik met groepen mensen. Voor mij staat positiviteit en veiligheid centraal. Werken vanuit plezier is ook goed samenwerken.

In veel gevallen kies ik ervoor om samen met andere trainers te werken. Niet omdat het nodig is maar omdat het vooral erg leuk is en iets toevoegt aan de dynamiek en sfeer in een training of traject.

Daarnaast kijk ik ook of een samenwerking bijvoorbeeld gewenst is omdat er een specifiek probleem of vraag is waar een medetrainer veel verstand van heeft. Zo breng je samen meer kennis en ervaring mee.

Ik werk met diverse trainers samen, afhankelijk van het onderwerp, de training of het traject. Een aantal trainingen en/of werkwijzen heb ik in samenwerking met andere trainers ontwikkeld. Ook werk ik samen met anderen aan het verbeteren en vernieuwen van mijn aanbod en het aanbod van mijn collega’s.

Ik werk o.a. samen met de volgende trainers:

En omdat leren van elkaar een motto is dat ook heel goed bij mij past ben ik een van de freelancers die verbonden is als trainer/coach aan GroeiLAB! www.groeilab.nu

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen