Team & Kunst

Creatieve, originele teambuilding

Kom allemaal uit de comfortzone en ga samen met je team op onderzoek uit door middel van kunst. Samen ontdekken, creëren en zoeken naar de mooiste kleuren, vormen en materialen. Tijdens deze originele teambuilding werken jullie op een creatieve manier aan je team. Onder begeleiding van trainer/coach Ingrid Klinkert en kunstenaar Patrick Tersteeg.

Positieve veranderingen

Welke opstelling of samenstelling heeft je team? Hoe werken alle teamleden samen en wat hebben jullie in huis? Patronen en gedrag komen al snel naar boven wanneer jullie samen op creatieve wijze op onderzoek uitgaan. Met creatieve teambuilding kun je op een leuke, positieve manier werken aan een optimale opstelling en werking van je team. Zo ontstaat er een flexibeler team dat beter met elkaar communiceert en dat wat de toekomst brengt aankan! Want veranderingen zijn een vaststaand gegeven in deze tijd.

Bovendien is het gewoon een hele leuke en leerzame ervaring. Het kunstwerk dat jullie tijdens de originele teambuilding maken, mogen jullie uiteraard meenemen. Leuk om in jullie werkomgeving op te hangen! Zo hebben jullie altijd een tastbare herinnering aan de training. Mooi om naar te kijken en nuttig om de geleerde lessen te onthouden.

Samen stappen maken

Wat Team & Kunst zo’n unieke teambuilding maakt, is dat het niet zomaar een workshop schilderen is. Het is meer dan alleen een creatieve workshop: het is echt een moment om uit je comfort zone te kruipen en verdieping te creëren. Samenwerking, communicatie, teamrollen… allerlei problematiek kan aan bod komen en verbeterd worden. Het is een manier om stappen te maken terwijl je op een positieve manier en kunstzinnig met elkaar bezig bent. Daarom is het ook uitstekend te combineren met andere trainingen of onderdelen daarvan.

Teambuilding bij I.K. Training & Ontwikkeling is bovendien altijd op maat. Elk team is tenslotte weer anders. Ik pas mijn programma aan op de wensen en behoeften van het team. Duur en kosten zijn daarom op aanvraag. Voor teams van 6 tot 10 personen. Bij een groter team overleggen we wat de mogelijkheden zijn.

Wil je echt iets bereiken en verandering teweeg brengen? Maak een afspraak om meer te weten te komen over wat de originele teambuilding Team & Kunst voor jouw team kan doen. Je bereikt I.K. Training & Ontwikkeling via 06-14688902 of ingrid@iktraining.nl.

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen