De wereld is veranderd

Kantoor, thuis en hybride

Thuiswerken is een nieuwe werkelijkheid en het hybride werken een feit. Dit vraagt om een andere aanpak en een nieuwe structuur. IK Training & Ontwikkeling helpt je deze te ontwikkelen. IK’s kijk helpt je te ontdekken wat het beste past bij jouw bedrijf of team. Om effectief en efficiënt te blijven samenwerken én om verbinding en betrokkenheid te houden.

Vind je weg maar eens in deze tijd. Tot nu toe is alles aardig gelukt maar voor de toekomst heb je een plan nodig. Je ziet bijvoorbeeld dat de ene medewerker graag thuiswerkt en de interactie met collega’s niet mist, terwijl een ander het praatje bij de koffie nodig heeft. Hoe zorg je dat de verschillende type collega’s met elkaar blijven communiceren en samenwerken? IK helpt je bij deze puzzel.

Juiste vragen

Ingrid heeft ruime kennis en ervaring als trainer en coach voor de meest uiteenlopende bedrijven en teams. Daardoor weet ze de juiste vragen te stellen en je een andere kijk te geven. Ze helpt je je doelen op te stellen en maakt inzichtelijk hoe je die kunt bereiken. Dat varieert van praktische zaken - denk aan meetings, klantcontacten, teambijeenkomsten – tot de ‘warme’ kanten: wat verwacht je van medewerkers, wat verwachten zij van elkaar, hoe houd je verbinding en betrokkenheid.

Verder kijken

IK kijkt altijd verder: wat kan online, live of hybride? Wat zijn de middelen die nodig zijn? Hoe zorg je dat je communicatie goed loopt, dat verwachtingen duidelijk zijn, afspraken helder en dat je van elkaar op aan kunt. Hoe toets je of alles goed gaat? Dat er geen scheve gezichten zijn? Kortom, er is veel om aan te denken en om uit te werken. En dat gaat lukken met de expertise van IK Training & Ontwikkeling. Met IK kom je er achter wat beter kan, wat mogelijk is en wat belangrijk is.

Maatwerk

IK biedt altijd maatwerk. Ingrid helpt je om vanuit de visie en missie van je bedrijf vorm te geven aan je nieuwe manier van werken. Vanuit je eigen bedrijfscultuur en met de betrokkenheid, kennis en behoeftes van de medewerkers.

Praktische informatie

 • Duur: minimaal 1 dagdeel, afhankelijk van de vraag en wensen
 • Kosten: op aanvraag
 • Interesse? IK vertelt je graag meer! Bel met 06-14688902 of mail naar ingrid@iktraining.nl, of via contact.

Check!

Wil je een andere aanpak? Kijk dan of je één van onderstaande vragen herkent:

 • Hoe gaan we in de nieuwe, hybride werkomgeving communiceren?
 • Hoe werken we prettig en efficiënt samen?
 • Hoe houden we verbinding?
 • Hoe houden we een teamgevoel?
 • Hoe blijven mijn medewerkers betrokken bij het bedrijf?
 • Hoe managen we de verwachtingen?
 • Wat zijn de valkuilen waar we tegenaan (gaan) lopen?
 • Hoe houden we betrokkenheid?
 • Hoe zorgen we dat ieder de eigen verantwoordelijkheid houdt?

Komen (een paar van) deze vragen je bekend voor? Maak een afspraak met IK, dan gaan we samen een plan maken. Dit kan door middel van bijvoorbeeld brainstormsessies, gesprekken, intervisie, training en/of coaching en wordt helemaal toegespitst op jouw bedrijf of team. De mens staat centraal want als je gemotiveerde medewerkers hebt krijg je het samen voor elkaar. Bel met 06-14688902 of mail naar ingrid@iktraining.nl.

Interesse? Neem contact op.

Wil je meer weten of heb je vragen? Tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en kunnen we kijken of IK iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen