Teambuilding

Teambuilding voor een positieve boost

Wil je eens een ander soort teamdag organiseren? Iets anders dan de standaard teamuitjes? Een activiteit die leuk én nuttig is voor jou en je team? Met de teambuilding van I.K. Training & Ontwikkeling gaan jullie samen leren over jezelf en over de ander. Een teamdag waar het team een échte boost van krijgt, en waar er aandacht is voor dat wat het team nodig heeft om beter te functioneren.

Plezier, creativiteit en actie

Tijdens de teambuilding krijgt het team de uitdaging om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Dat gebeurt door middel van plezier en een positieve insteek. Wat dacht je bijvoorbeeld van samen een kunstwerk maken of samen koken? Of juist een actieve werkvorm met pit? Met zulke teambuildingactiviteiten krijgt je team een enorme boost! Combineren met onderdelen uit andere trainingen geeft de teamontwikkeling nog eens extra verdieping en waarde. Afhankelijk van jullie wensen kan er extra aandacht worden besteed aan thema’s die binnen jullie team spelen.

Niet alleen met je eigen team werken, maar juist de strijd aangaan met andere teams binnen jouw organisatie? Laat mij dan een gezamenlijke teamdag of teamtraining organiseren! Competitie tussen verschillende teams kan individuele teams dichter bij elkaar brengen.

Een grondigere aanpak

Het kan voorkomen dat er meer nodig is dan alleen een leuke en leerzame dag met teamspellen. Soms is de geschiedenis te zwaar en de problematiek te groot om binnen één dag op te lossen. Dan is een op maat gemaakt traject het antwoord. Er vinden dan meerdere contactmomenten plaats voor meer uitgebreide, grondige teambuilding. Leidinggevende en alle teamleden werken samen aan de issues, waardoor het team als geheel beter leert functioneren.

Ik werk met kleine en met grote groepen. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden of je nu met 8 of 88 personeelsleden bent.

Teamcoaching op maat

Teambuilding is een heel breed begrip. Welke teamactiviteiten er bij jouw team passen, ligt maar net aan de wensen en behoeften. Gaat het om een boost geven, of om het verbeteren van de samenwerking en/of communicatie? Of wil je aan je team werken in combinatie met het andere aanbod? Een training is altijd op maat. Kosten zijn dan ook afhankelijk van de vraag, de duur en het aantal personen. Locatie is in principe in-company, maar kan in samenspraak en tegen een meerprijs elders plaatsvinden.

Maak kennis met teamcoach Ingrid Klinkert en bel snel naar 06-14688902. Een bericht sturen via ingrid@iktraining.nl kan ook. Ik sta je graag te woord en hoop jou en je team binnenkort aan een positieve boost te mogen helpen met mijn teambuilding voor bedrijven!

Reacties van deelnemers:

"De training was een opsteker voor ons team. Veel gezien over elkaar ruimte geven maar ook durven nemen, respect en over elkaar dingen gunnen. Mooi om te zien!"

"Leuk en leerzaam. Goed om te begrijpen waar de manier van doen of reageren vandaan komt."

"Als een inspiratie voor de toekomst! Veilig en prettig in de afwisseling."

"Dynamisch, laagdrempelig, veilig & speels".

"Inspirerend, en je staat meer stil bij de kwaliteiten van de ander/collega."

"Als een opsteker voor ons team. Veel gezien over elkaar gunnen, ruimte geven maar ook durven nemen en acceptatie/respect. Mooi om te zien!"

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen