Versterk de samenwerking

Storytelling & Teambuilding

Storytelling is IK’s favoriet op het gebied van teambuilding! Het is een geweldige tool om met je team vooruit te komen op een originele manier die goed voelt voor elke deelnemer. Met Storytelling maak je een soort reis waarbij je onderweg de ingrediënten verzamelt om je verhaal te vertellen. Ingrid heeft verschillende hulpmiddelen om beelden en illustraties te krijgen bij dat verhaal.

Storytelling biedt je team enorme verdieping. Door de verhalen die worden verteld, leren je medewerkers zichzelf en elkaar beter kennen. En omdat ze op een speelse manier nieuwe inzichten krijgen, wordt de samenwerking versterkt.

Ingrid gebruikt verschillende werkvormen om de ingrediënten voor het verhaal te verzamelen. De ingrediënten kunnen bijvoorbeeld gaan over kwaliteiten en valkuilen, of over bezwaren of belemmeringen. Door de vorm van storytelling is het naast een veilige manier ook een leuke manier om met je team te ontdekken en te creëren. Je leert elkaar op een hele andere manier kennen en je krijgt veel inzicht in de samenwerking, de kansen en de mogelijkheden van het team.

  • Resultaat is verbinding en begrip voor elkaar, zelfkennis en zelfreflectie.
  • Veel visuele hulpmiddelen om ook echt beeld te krijgen bij je verhaal (van canvassen die je invult, tot beeldkaarten, en andere tools/methoden).
  • Een leuke dag en je eigen geschreven verhaal.

De training eindigt met ieders eigen verhaal. Het delen van de verhalen is een positieve en verbindende afsluiting van een leuke en leerzame teamdag. En als je wilt, dan kunnen de verhalen en illustraties worden gebundeld.
Net als de andere teamtrainingen van IK kan Storytelling over uiteenlopende onderwerpen gaan. Ingrid vertelt je er graag meer over! Neem contact op. 

Praktische informatie

  • Aantal deelnemers: 6 tot 30 (meer in overleg mogelijk)
  • Duur: ca. 2 dagdelen
  • Kosten: op aanvraag

Interesse? Neem contact op.

Wil je meer weten of heb je vragen? Tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en kunnen we kijken of IK iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen