Communicatie, storytelling, kunst of koken?

Teambuilding leerzaam & leuk!

Wil je eens een ander soort teamdag organiseren? Iets anders dan de standaard teamuitjes? Een activiteit die leuk én nuttig is voor jou en je team? Met de teambuilding van I.K. Training & Ontwikkeling gaan jullie samen leren over jezelf en over de ander. Een teamdag waar het team een échte boost van krijgt, en waar er aandacht is voor dat wat het team nodig heeft om beter te functioneren.

Tijdens de teambuilding krijgt het team de uitdaging om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Dat gebeurt door middel van plezier en een positieve insteek. Wat dacht je bijvoorbeeld van samen een kunstwerk maken of samen koken? Of juist een actieve werkvorm met pit? Met zulke teambuildingsactiviteiten krijgt je team een enorme boost! Afhankelijk van jullie wensen kan er extra aandacht worden besteed aan thema’s die binnen jullie team spelen. Combineren met onderdelen uit andere trainingen geeft de teamontwikkeling nog eens extra verdieping en waarde.

Beschikbare modules:

Teambuilding en communicatie
Een mooie combinatie van een leuke en een nuttige dag. Ga met je team leuke activiteiten aan waar het verbeteren van de communicatie en het onderlinge begrip de drijfveer is. Onderwerpen als feedback of aannames zouden bijvoorbeeld aan bod kunnen komen. Wij maken graag een passend aanbod.

Teambuilding en storytelling

Storytelling is een interessante, leuke en nuttige manier om aan teambuilding en het verbetering van de teamdynmiek te werken. Door middel van interactieve werkvormen worden de thema's voor de verhalen verzameld. Door het gezamenlijk verzamelen van de thema's die op het team worden aangepast leer je elkaar op een interactieve manier beter- en op een hele andere manier kennen. Het delen van ieders verhaal is een verassende en verbindende afsluiting van de training.
• Team en Kunst
Een creatieve, originele teambuilding. Kom allemaal uit de comfortzone en ga samen met je team op onderzoek uit door middel van kunst. Samen ontdekken, creëren en zoeken naar de mooiste kleuren, vormen en materialen. Tijdens deze originele teambuilding werken jullie op een creatieve manier aan je team om de communicatie en samenwerking te verbeteren.
• Koken met je team 
Leuk, leerzaam en lekker! Samen koken is een goede en leuke manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken. Omgaan met stress of tijdsdruk, goede communicatie en het bevorderen van creativiteit, allemaal vaardigheden die we in de keuken kunnen stimuleren. Want bovendien brengt samen koken en lekker eten een team op een ontspannen en plezierige manier dichter bij elkaar. En je sluit de dag natuurlijk af met heerlijke zelf bereide gerechten.

• Teams & Competitie
Niet alleen met je eigen team werken, maar juist ook de strijd aangaan met andere teams binnen jouw organisatie? Laat mij dan een gezamenlijke teamdag of teamtraining organiseren! Competitie tussen verschillende teams kan individuele teams dichter bij elkaar brengen. En daarnaast is er ook aandacht voor ieder team.

Teambuilding bij I.K. Training & Ontwikkeling is bovendien altijd op maat. Elk team is tenslotte weer anders. Ik pas mijn programma aan op de wensen en behoeften van het team. Duur en kosten zijn daarom op aanvraag.

Praktische informatie:

  • Aantal deelnemers: Ik werk met kleine en met grote groepen. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden, of je nu met 8 of 88 personeelsleden/medewerkers bent.
  • Duur: 1-2 dagdelen (naar wens uit te breiden)
  • Kosten: Op aanvraag
  • Locatie: In-company of een externe locatie, in overleg.

Koken met je team (extra informatie)

  • Aantal deelnemers: 8 – 60 personen.
  • Dieetwensen of allergieën zijn geen probleem. Het koken wordt begeleid door een opgeleide kok (Marion van Wezel) met veel ervaring op het gebied van allergieën.
  • Voor het koken is er een meerprijs van minimaal € 15,-p.p. voor de ingrediënten.
  • Locatie: Is er een geschikte keuken en ruimte tot je beschikking? Dan komen we naar je toe voor de training. Ook is het mogelijk, tegen de kostprijs, dat wij een geschikte ruimte voor je huren.

Maak kennis met teamcoach Ingrid Klinkert en bel snel naar 06-14688902. Een bericht sturen via: ingrid@iktraining.nl kan ook. Ik sta je graag te woord en hoop jou en je team binnenkort aan een positieve boost te mogen helpen met mijn teambuilding voor bedrijven!

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen