Werkplezier en verbinding

Teambuilding leerzaam & leuk!

Niks werkt zo fijn als een goed geolied team. Maar soms loopt het niet lekker tussen je teamleden. Wat de reden ook is, het is tijd voor een teambuildingsessie van IK Training & Ontwikkeling! Bij IK krijg je een teamdag die nét wat anders is en waar je samen op een positieve en speelse manier werkt aan verbetering. Je teamleden leren elkaar en zichzelf anders kennen en het team gaat beter functioneren.

Humor en maatwerk

Bij IK kun je rekenen op een teambuildingsessie op maat. Ingrid stelt het programma in overleg met jou samen. Door haar jarenlange ervaring voelt ze feilloos aan wat er in je team speelt. Humor, speelsheid en aandacht voor de probleemgebieden gaan hand in hand. Vaak staat niet iedereen te popelen om mee te doen aan teambuilding. Geen probleem: Ingrid weet hoe ze teamleden mee krijgt. Je medewerkers leren elkaar op een andere manier kennen en de teamontwikkeling krijgt meer verdieping. Je medewerkers ervaren weer verbinding en werkplezier.

Mooie combinatie

Bij IK is elke teambuildingsessie een mooie combinatie van leerzaam en leuk. Je gaat met je team leuke activiteiten doen die bijdragen aan verbetering van de communicatie en meer onderling begrip. Mogelijk onderwerpen voor de teambuilding zijn:

  • Samenwerken
  • Communicatie
  • Feedback
  • Aannames
  • Verandering

Teamboost

Is er ongemak in je team? Hebben jullie een oppepper nodig, maar niet heel veel tijd? IK geeft je team een boost, bijvoorbeeld tijdens jullie teamoverleg of -vergadering. Met een speciaal ontwikkelde methode bekennen je medewerkers kleur, stappen ze uit hun comfortzone en gaan ze op pad naar een vernieuwde, verbeterde samenwerking. Echt een aanrader dus!

Ingrid heeft de Teamboost zo ontworpen dat ze in korte tijd flink resultaat kan boeken. Je medewerkers ontmoeten elkaar en gaan aan de slag met één van de moeilijkste onderwerpen: elkaar aanspreken. Op een leuke en interactieve manier leren ze dat dat op een prettige manier kan. Door Ingrids ervaring en feilloze intuïtie weet ze snel tot de kern van een probleem door te dringen. Samen met jou en je team ontdekt ze de oplossingen.

Praktische informatie:

Aantal deelnemers: IK werkt met kleine en grote groepen. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden, of je nu met 8 of 88 medewerkers bent.

  • Duur: in overleg
  • Kosten: afhankelijk van vraag, aantal deelnemers en duur
  • Neem nu contact op voor jouw afspraak met IK

Interesse? Neem contact op.

Wil je meer weten of heb je vragen? Tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en kunnen we kijken of IK iets voor je kan betekenen. IK Training is onderdeel van De Kracht van de Verschillen.

Contact opnemen