Waar ben 'IK' gebleven in de lock-down?

IK voor jou

Mis je in deze tijd de interactie en praatjes met mensen die niet zo dichtbij staan? Gesprekken met een coach of een objectieve buitenstaander met een frisse blik? Spelen er op zakelijk gebied wat onderwerpen? Of loopt het juist privé minder? Vraag je je af waar jij gebleven bent in de corona-tijd? IK Training & Ontwikkeling geeft je inzicht.

Ingrid biedt niet alleen een luisterend oor en reflectie. Ze stelt open en prikkelende vragen en oordeelt niet. Door haar ruime ervaring als feedback-trainer en ontwikkelingsspecialist gebruikt ze methodes of tools die jij nodig hebt. Ingrid werkt intuïtief, vaak systemisch en altijd met humor en creativiteit om jou verder te helpen!

Je investering in een eenmalig gesprek van anderhalf à twee uur bedraagt € 90,- incl BTW. Meer gesprekken zijn natuurlijk ook mogelijk!

Neem nu contact op voor jouw afspraak met IK.

Twijfel je nog? IK kijkt nergens van op.

Kijk maar naar deze voorbeelden uit de praktijk:

  • Ik heb in deze tijd van thuiswerken moeite om de juiste balans te vinden tussen werk, gezin, mantelzorg en tijd voor mezelf. Hoe pak ik dat aan?
  • Ik wil het roer omgooien en heb van alles in mijn hoofd. Daarom wil ik met iemand sparren die me kan helpen om de eerste stappen te zetten.
  • Feedback geven vind ik moeilijker nu we niet meer op kantoor werken. Hoe kan ik dat nu het beste aanpakken?
  • Ik heb heel veel plannen en ideeën! Waar begin ik en welke keuzes kan ik het beste maken?
  • Ik kan moeilijk omgaan met de veranderingen. Kun je me helpen om daar verandering in te brengen?
  • Zó vermoeiend, die online vergaderingen! Hoe kan ik daar beter mee omgaan?
  • Ik zie alleen nog maar bekenden en heb behoefte aan een gesprek met een objectief iemand die open vragen stelt.
  • Ik heb iets heel anders, namelijk…

IK biedt jou:

Een andere kijk en een nieuw perspectief, dat krijg je! IK stelt andere vragen dan je gewend bent zodat jij weer ruimte krijgt in je hoofd en inzicht in je gedachten. Opgeladen en met nieuwe ideeën ga je verder. 

Bel gerust om kennis te maken! Heb je binnen je organisatie deze vraag? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews:

"Vandaag een volgende stap gemaakt in de uitwerking van de planvorming 2020-2021. Op basis van onze 'objective', 'goals', 'strategieën en 'Acties' werken we bewust vanuit onze team- en persoonlijke kwaliteiten: 'Prosos staat bekend als partner voor de versnelling van groei!'. We doen dit niet alleen we worden begeleid door onze businesscoach Ingrid. Wij willen je bedanken voor je inzet. Enorm prettig schakelen en het komen tot een praktische business-aanpak gericht op wie wij zijn als team en individu."

Anita Holthuis - Prosos

"Ik heb Ingrid ervaren als een vakvrouw. Iemand die staat voor wat ze kent en bevlogen te werk gaat. Ze blijft voortdurend in contact met alle deelnemers om optimale betrokkenheid te realiseren."

Danny Smits - Master of action learning /  Trainingsactuer / entrepeneur.

"Ik heb Ingrid leren kennen als mentor bij de opleiding Familie- en Organisatieopstellingen bij Vidarte. In deze rol heeft ze een waardevolle bijdrage gehad aan mijn ontwikkeling. Voor mij was Ingrid een prettige, betrouwbare en stabiele factor tijdens de opleiding. Met haar heldere, open en eerlijke manier van feedback geven maakt zij zichtbaar waar je nog kan groeien. Haar positieve en opgewekte houding werkt aanstekelijk en maakt het ontvangen van feedback leuk! Ik vind haar scherp in een coachende 1-op-1 rol en nog sterker in het zien en begeleiden van teamdynamieken. Bedankt Ingrid!"

Criste Vergouwen - HR Interim & Advies /  Senior P&O regisseur dpo2

"Kan haar aanbevelen. Warm, betrokken, prikkelend en ook confronterend maar vanuit het hart."

Marc Remery -Eigenaar at marcremery.nl / intuitieve begeleiding & systemisch werken

Interesse? Neem contact op.

Wil je meer weten of heb je vragen? Tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en kunnen we kijken of IK iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen