Waar ben 'IK' gebleven in de lock-down?

Reflectie & motivatie

Heb je behoefte aan afwisseling, een fris perspectief en/of een luisterend oor? Iemand die vragen stelt, je helpt te reflecteren of je helpt om orde in je gedachten te krijgen en antwoorden op je vragen? Mis je in deze tijd van corona de interactie en de gesprekken met mensen die niet zo dichtbij staan. Gesprekken met een objectief iemand of met een coach. Heb je behoefte aan afwisseling, een fris perspectief en/of een luisterend oor? Gun jezelf een afspraak.

Hoe fijn is het om ook eens met iemand te praten die jou niet zo goed kent, iemand die objectief is en andere vragen stelt dan je gewend bent. 

Zijn het zakelijke onderwerpen, privé, of juist de combinatie van de twee. Ga het gesprek aan en kom er gemotiveerd en geïnspireerd uit. Kom uit het gesprek met ruimte in je hoofd en inzicht in je gedachten en ideeën.

Voorbeelden om meer idee te krijgen bij de vragen of gedachten die je hebt:

  • Ik heb heel veel plannen en ideeen en kom er zelf nog niet uit, waar te beginnen en welke keuzes te maken.
  • Ik ben zo druk met alles regelen thuis, thuis onderwijs, thuis werken en gezin dat ik mezelf even kwijt ben.
  • Ik heb in deze tijd van thuiswerken moeite om de juiste balans te vinden tussen werk en prive, tussen werk en gezin en tijd voor mezelf. 
  • Ik heb van alles in mijn hoofd en wil erg graag mijn gedachten eens hardop uitspreken tegen een objectief iemand, iemand die open vragen stelt. 
  • Ik heb iets heel anders nl.......

Wat heb ik jou te bieden:

Een luisterend oor, reflectie, objectief en niet oordelend, open en prikkelende vragen, methoden of tools om je te helpen, mijn skills als coach en trainer, intuïtie en systemisch denken.

  • Kosten voor een eenmalig gesprek: € 90,- incl BTW voor 1,5 a 2 uur.
  • Neem nu contact op om een afspraak te maken.

Bel gerust om kennis te maken en uit te vinden of ik voor jou de juiste persoon op het juiste moment ben. Wil je meer dan 1 gesprek, dat kan natuurlijk ook, neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Heb je binnen je organisatie deze vraag? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews:

"Vandaag een volgende stap gemaakt in de uitwerking van de planvorming 2020-2021. Op basis van onze 'objective', 'goals', 'strategieën en 'Acties' werken we bewust vanuit onze team- en persoonlijke kwaliteiten: 'Prosos staat bekend als partner voor de versnelling van groei!'. We doen dit niet alleen we worden begeleid door onze businesscoach Ingrid. Wij willen je bedanken voor je inzet. Enorm prettig schakelen en het komen tot een praktische business-aanpak gericht op wie wij zijn als team en individu."

Anita Holthuis - Prosos

"Ik heb Ingrid ervaren als een vakvrouw. Iemand die staat voor wat ze kent en bevlogen te werk gaat. Ze blijft voortdurend in contact met alle deelnemers om optimale betrokkenheid te realiseren."

Danny Smits - Master of action learning /  Trainingsactuer / entrepeneur.

"Ik heb Ingrid leren kennen als mentor bij de opleiding Familie- en Organisatieopstellingen bij Vidarte. In deze rol heeft ze een waardevolle bijdrage gehad aan mijn ontwikkeling. Voor mij was Ingrid een prettige, betrouwbare en stabiele factor tijdens de opleiding. Met haar heldere, open en eerlijke manier van feedback geven maakt zij zichtbaar waar je nog kan groeien. Haar positieve en opgewekte houding werkt aanstekelijk en maakt het ontvangen van feedback leuk! Ik vind haar scherp in een coachende 1-op-1 rol en nog sterker in het zien en begeleiden van teamdynamieken. Bedankt Ingrid!"

Criste Vergouwen - HR Interim & Advies /  Senior P&O regisseur dpo2

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen