Teamregietraining

Samen puzzelen bij een training persoonlijke ontwikkeling

Wat heb je in huis, zijn je teamleden op de goede weg, zijn ze bewust van kwaliteiten, waar ze goed in zijn? Gaat de aandacht naar de kwaliteiten of naar de tekortkomingen? Maak je team bewust van wat ze in huis hebben, en maak ze er bewust van dat ze zelf de regie in eigen handen hebben met een training persoonlijke ontwikkeling. Waar krijg je energie van en wat kost je energie?

De training bestaat uit interactieve en creatieve werkvormen waardoor deelnemers zelf ontdekken en ervaren en het geen opgelegde oefening is. Er ontstaat een bewustwording waardoor men leert dat je zelf invloed hebt op de weg die je volgt of wat voor keuzes je kunt maken binnen je bedrijf.

De regie in eigen handen

Tijdens de training persoonlijke ontwikkeling leren jullie samen dat jullie de regie in eigen handen hebben. Deelnemers van deze training leren dat ze een keuze kunnen maken in waar ze aandacht aan willen besteden. Zo werkt iedereen efficiënter en ziet én benut iedereen elkaars positieve kanten.

Wanneer volg je deze training?

  • Als je weet dat je niet op de goede plek zit
  • Als je niet weet wat er nodig is om de volgende stap te zetten
  • Als je denkt dat er geen mogelijkheden voor je zijn
  • Als je wilt uitvinden waar jouw kwaliteiten zitten en wat je nodig hebt om deze te gaan gebruiken

In samenwerking met MenS-Ontwikkeling

I.K. Training & Ontwikkeling heeft deze training persoonlijke groei ontwikkeld in samenwerking met Marc Spruit van MenS-Ontwikkeling. Door onze gezamenlijke kennis en ervaring over teamsamenwerking, organisatie, persoonlijke ontwikkeling en training kunnen we echt verdieping aan de training persoonlijke effectiviteit geven. Ook delen we onze passie voor groei en ontwikkeling, die we vervolgens graag overbrengen in de training.

Vragen of interesse? Bel naar 06-14688902 of stuur een bericht naar ingrid@iktraining.nl om met I.K. Training & Ontwikkeling uit Utrecht in contact te komen. Ik maak graag kennis met je en vertel je met plezier meer over de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen je organisatie of team.

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen