Feedback 2.0 in teams

Feedbacktraining 2.0: Weg met de regels!

Breng feedback naar deze eeuw samen met I.K. Training & Ontwikkeling. Wij bieden niet alleen feedbacktraining, wij bieden ook feedbacktrajecten om de samenwerking, communicatie en efficiëntie in organisaties en teams te verbeteren.

Feedbacktraining 2.0:

Feedback geven blijft lastig. Het is vaak iets dat moet, maar niet vanzelf gaat. Goede communicatie op de werkvloer is echter essentieel en feedback maakt daar nu eenmaal onderdeel van uit. De feedbacktraining ‘Feedback 2.0’ is speciaal gericht op de werkvloer en altijd op maat. Zo werken we samen aan verbetering. Want feedback op de werkvloer is essentieel voor een efficiënte en flexibele organisatie. 

Weg met de regels!

Geen regels maar respect. In normale mensentaal leren zeggen wat je vindt en wat je nodig hebt. En ook leren reageren op dat wat er gezegd wordt. Direct en ongecompliceerd. Dat is de basis van de feedbacktraining.

In de feedback training met I.K. Training & Ontwikkeling kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen die allemaal te maken hebben met het verbeteren van de communicatie in een team of organisatie. Omdat geen organisatie of team hetzelfde is wordt de feedbacktraining altijd toegespitst op de vraag van de klant

Ook zijn on-the-spot aanpassingen tijdens de training voor ons eerder regel dan uitzondering. Dat is omdat we de moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaan en juist de problematiek die zichtbaar wordt tijdens het traject direct aanpakken. Dit doen we vanuit een veilige omgeving en met humor. Want de feedbacktraining is niet alleen heel leerzaam voor je team, maar ook erg leuk om als team met elkaar te doen. Je leert elkaar op een hele andere manier kennen. Onderwerpen en problematiek die vaak naar voren komen als het gaat om feedback en communicatie zijn bijvoorbeeld: aannames, elkaar niet direct aanspreken of roddelen

Of het nou gaat om een training van 1 dagdeel, een hele dag of een feedbacktraject; Wij bieden altijd maatwerk. In 1 dagdeel kan er in een team al veel ruimte ontstaan om beter feedback te geven en ontvangen. Met een langere training of een traject kan er meer aandacht besteed worden aan specifieke onderwerpen of problematiek die in het team spelen. 

Praktische informatie:

  • Aantal deelnemers: 6 - 30 (meer is mogelijk in overleg)
  • Duur: Van 1 dagdeel t/m een feedback traject
  • Kosten: op aanvraag.
  • Locatie: In-company of op een externe locatie.

Vragen of interesse?

Bel naar 06-14688902 of stuur een bericht naar ingrid@iktraining.nl om met I.K. Training & Ontwikkeling in contact te komen. Ik maak graag kennis met je en vertel je met plezier meer over de mogelijkheden voor feedback training binnen je organisatie of team. Of vraag een folder aan met uitgebreide informatie over de feedback mogelijkheden via contact.

Reacties van deelnemers:

"Wij hebben onder leiding van Ingrid en Marion een feedback-training met het team gedaan. Het was echt een training gericht op feedback “zonder regels”. Op een ongedwongen manier hebben we mogen proeven hoe we feedback zo effectief mogelijk kunnen inzetten. Daarnaast was er ook genoeg ruimte om binnen het team op “olifanten-jacht” te gaan."

- R. Stellingwerf - Strategisch organisatieadviseur Gemeente Almere -

-

"Ingrid is een heel fijn en toegankelijk persoon, je voelt je op je gemak, ze prikkelt tot de juiste sfeer ontstaat waarin mensen zich durven uiten. 
Hele fijne en leerzame training. Geen regels, maar tips en handvaten en vooral ook inzicht in verschillende persoonlijkheden, leren elkaar door een andere bril te zien. Interactief en ook met humor! Wij hebben hier heel veel aan gehad als team en gaan hier zeker vaker mee aan de slag! Ik raad de cursus Feedback 2.0 'Weg met de regels!' zeker aan!"

- Y. Koopmans - Praktijkmanager Orthodontiepraktijk Maarssen - 

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen