Feedback 2.0

Weg met de regels!

Feedback geven lastig? Niet na de training Feedback 2.0 van IK! Deze speciaal ontwikkelde training rekent af met ouderwetse regels. Je teamleden leren op een speelse en innovatieve manier communiceren en samenwerken. De verschillen binnen je team spelen daarbij een belangrijke rol.

De training Feedback 2.0 van IK draait om de kracht van de verschillen binnen je team. Deelnemers leren zichzelf en anderen beter kennen en zien dat er uiteenlopende manieren zijn om te communiceren. Zij ervaren dat verschillend zijn toegevoegde waarde heeft én het team sterker maakt. Teamleden durven elkaar na de interactieve training op een goede manier aan te spreken, met respect voor elkaar.

Geen probleem

IK Training & Ontwikkeling stemt Feedback 2.0 af op jouw team. Dat maatwerk is nodig omdat in elk team en elke organisatie andere onderwerpen spelen. On-the-spot-aanpassingen zijn daarbij eerder regel dan uitzondering. Sommige (onderliggende) kwesties worden namelijk pas echt duidelijk tijdens de training. Geen probleem, want IK gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg en Ingrid voelt feilloos aan wat er niet wordt gezegd. Roddelen, aannames of elkaar niet direct aanspreken, komen geregeld terug als onderwerp. IK is gewend daar op in te spelen. Op een veilige manier en met humor. Dat maakt de training niet alleen leerzaam maar ook leuk. Teamleden leren elkaar op een hele andere manier kennen en kunnen beter samenwerken.

Direct resultaat

IK bereikt met Feedback 2.0 in een korte tijd resultaat. Dus of je een training wilt voor een dagdeel, dag of traject: IK biedt wat je nodig hebt! In één dagdeel kan een team al veel ruimte krijgen om beter feedback te geven en te ontvangen. Met een langere training of een traject kun je meer aandacht geven aan specifieke onderwerpen of bredere problematiek. Daarbij verbeter je de samenwerking in je team nog meer en zorg je voor borging van het geleerde.

De feedbacktraining is ook goed te combineren met andere onderwerpen als bv weerstand, teamdynamiek, klantgerichte communicatie, het nieuwe werken en teambuilding. IK vertelt je graag over jullie mogelijkheden! 

Praktische informatie

  • Aantal deelnemers: 6 - 30 (meer is mogelijk in overleg)
  • Duur training: minimaal 1 dagdeel, afhankelijk van de vraag, problematiek en wensen
  • Duur boost: +- 2 uur, ook voor grote groepen
  • Kosten: op aanvraag
  • De trainingen zijn altijd maatwerk want geen team is hetzelfde

Interesse? IK vertelt je graag meer! Bel met 06-14688902 of mail naar ingrid@iktraining.nl, of via contact.

Reacties van deelnemers:

"Ingrid heeft voor ons team een feedback training gegeven. In het voortraject hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en Ingrid heeft deze perfect verwerkt in een leuke en leerzame dag! De combinatie tussen praktijk voorbeelden, actieve werkvormen, humor en nuttige informatie maken het geheel tot een leuke training. Top gedaan Ingrid! Ik kan iedereen de trainingen van jou aanbevelen."

- E. Bosman - managing partner Beumer Makelaars - 

-

"Fijne 'feedback geven'-training gehad van Ingrid! Binnen ons team van Over/Nieuw hadden wij behoefte aan het met elkaar oefenen van feedback geven en ontvangen. Ingrid en Marion namen ons mee in de theorie en praktijk. Met een gezellige en open sfeer, voelde we ons gelijk op ons gemak. Dat de training digitaal was, was absoluut geen belemmering. Ingrid is erg kundig in het geven van de training en had onze team-dynamiek goed door. Aanrader!"

- Lisanne Versteeg - Projectmanager Over/Nieuw -

-

"Wij hebben onder leiding van Ingrid en Marion een feedback-training met het team gedaan. Het was echt een training gericht op feedback “zonder regels”. Op een ongedwongen manier hebben we mogen proeven hoe we feedback zo effectief mogelijk kunnen inzetten. Daarnaast was er ook genoeg ruimte om binnen het team op “olifanten-jacht” te gaan."

- R. Stellingwerf - Strategisch organisatieadviseur Gemeente Almere -

-

"Ingrid is een heel fijn en toegankelijk persoon, je voelt je op je gemak, ze prikkelt tot de juiste sfeer ontstaat waarin mensen zich durven uiten. 
Hele fijne en leerzame training. Geen regels, maar tips en handvaten en vooral ook inzicht in verschillende persoonlijkheden, leren elkaar door een andere bril te zien. Interactief en ook met humor! Wij hebben hier heel veel aan gehad als team en gaan hier zeker vaker mee aan de slag! Ik raad de cursus Feedback 2.0 'Weg met de regels!' zeker aan!"

- Y. Koopmans - Praktijkmanager Orthodontiepraktijk Maarssen - 

Interesse? Neem contact op.

Wil je meer weten of heb je vragen? Tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek maken we kennis met elkaar en kunnen we kijken of IK iets voor je kan betekenen. IK Training is onderdeel van De Kracht van de Verschillen.

Contact opnemen