Koken met je team

Leuk, leerzaam en lekker!

Koken met je team als leuk teamuitje of als onderdeel van een training. Het is allemaal mogelijk.

Samen koken

Samen koken is een goede en leuke manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken. Omgaan met stress of tijdsdruk, goede communicatie en het bevorderen van creativiteit, allemaal onderdelen die we in de keuken kunnen stimuleren. Het is een leuke manier van teambuilding.

Het is bijvoorbeeld ook een leuke en lekkere afsluiting van een training of traject. Want samen koken en lekker eten brengt een team op een ontspannen en plezierige manier dichter bij elkaar.

Afhankelijk van de wensen en de leerpunten van het team zorgen wij voor de invulling.

Dieetwensen of allergieën zijn geen probleem. Het koken wordt begeleid door een opgeleide kok (Marion van Wezel ) met veel ervaring op het gebied van allergieën.

Praktische informatie:

Prijs is op aanvraag. Afhankelijk van de vraag, de duur van de training en het aantal personen. Het koken is heel goed te combineren met de andere trainingen of onderdelen daarvan.

Voor het koken is er een meerprijs van € 15,-p.p. voor de ingrediënten.

Is er een geschikte keuken en ruimte tot je beschikking dan komen we naar je toe voor de training. Ook is het mogelijk, tegen de kostprijs, dat wij een geschikte ruimte voor je huren.

Reacties van deelnemers


"Heel erg leuk! Een kistje met spullen, geen recept, geen bekende collega’s waar ik anders mee samenwerk en toch een heerlijke maaltijd kunnen maken met elkaar. Van ‘uit mijn comfortzone’ naar ‘goede samenwerking met verrassend resultaat."

"Inspirerend, uitdagend, motiverend, leuk gedaan."

"Leerzaam, veel informatie. Duidelijk, gezellig, goede invulling van de ochtend: theorie en praktijk. Veel geleerd."

"Heel fijn en creatief!"

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen