Voor studenten en starters

Presenteren kun je leren!

Bij een presentatie kun je denken aan een presentatie van jezelf of van je werk. Maar ook voor opdrachten en projecten wordt er vaak gevraagd om deze af te sluiten met een presentatie. En dat is niet voor iedereen even makkelijk. De één presenteert heel natuurlijk en de ander vindt het echt een opgaaf. Gelukkig is presenteren te leren!

In deze training Presenteren kun je leren gaan we met de volgende vraagstukken aan de slag:

  • Wat wil je vertellen?
  • Hoe ga je het vertellen?
  • Hoe ga je jouw passie en talenten overbrengen?

Het is belangrijk om te leren wat voor jou goed werkt en wat jouw manier van presenteren is. Daarnaast is het ook belangrijk om te leren wat voor jou niet werkt bij het geven van een presentatie. Tijdens de training wordt je uitgedaagd om uit te proberen en te oefenen en daarmee te ontdekken wat bij je past en welke presentatie stijl en hulpmiddelen bij je passen. We doen dit door middel van actieve en interactieve werkvormen. Je gaat zelf de inhoud bepalen en we gaan vooral veel doen. Want als er één ding belangrijk is bij leren presenteren dan is het wel oefenen!

In een plezierige en veilige omgeving krijgt iedereen de kans om te oefenen, fouten te maken en daarvan te leren. Het is een leuke training waar met een positieve insteek en veel plezier geleerd wordt. 

Zijn er bepaalde vraagstukken, projecten of presentaties waar aan gewerkt moet worden dan kan de training daarop aangepast worden. Het is altijd maatwerk.

Praktische informatie:

De training duurt 3 tot 4 uur en wordt in-company gegeven. Ga je liever naar een andere omgeving dan kan er tegen een meerprijs een externe locatie geregeld worden.

Kosten zijn afhankelijk van de grootte van de groep. En van de specifieke wensen. Ik vertel er graag meer over.

Reacties van deelnemers

"Spannend en Intiem. Veel geleerd over methode en presenteer technieken"

"Spannend, je werd uit je comfortzone gehaald en dat was moeilijk maar leerzaam."

"Leerzaam, zeer vernieuwend!"

"Open, enthousiast, veilig, leerzaam: doel bereikt."

"Zeer positief! Veel bijgeleerd over stijlen van presenteren"

"Zat veel energie in en we werden allemaal getriggerd. Het was erg leerzaam"

Interesse? Neem contact op.

Neem contact op bij interesse of vragen en maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis advies gesprek waarin we meteen kennis met elkaar maken en we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen